Mar 27, 2024, 7:15 PM

Научих се 

  Poetry
343 7 14

Научих се да чакам... в тишина

(избягах пак от властващата мода),

научих се да бъда хем сама,

а да се сливам с цялата природа...

 

Научих да "разбирам", да простя

(да си сменя рождената порода),

научих се... почти... да не виня,

защото Богове сме, но и хора ...

 

Научих да "приемам"... В свобода

да избера: "Щастлива или права",

чрез името си взела светлина,

да бъда себе си, да бъда здрава...

 

И вече съм готова да даря

сърцето си, душата си и мога

да кажа тихичко "Благодаря",

на теб, Любов, на себе си, на Бога...

 

27.03.2024г.

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??