Feb 4, 2017, 8:54 PM

Навътре 

  Poetry » Other
340 0 0

Да чуваш, да виждаш, да вдишваш нощта.

И чувам, и виждам, и вдишвам снега.

Да докосваш, да бленуваш да осъществяваш мечта.

И докосвам, и бленувам, и осъществявам любовта.

Да станеш, да се обърнеш, да затвориш врата.

И станах, и се обърнах, и затворих мисълта.

Да искаш, да викаш, да счупваш смъртта.

И исках, и виках, и счупих нежността.

Да можеш, да властваш, да контролираш света.

И можех, и властвах, и контролирах празнота.

Да бягаш, да падаш, да молиш в борба.

И бягах, и падах, и молих в дъжда.

Да лежиш, да пълзиш, да не можеш да вдигнеш глава.

И лежах, и пълзях, и не можех да вдигна ръка.

Да плуваш, да потъваш, да губиш светлина.

И плувах, и потъвах, и губех душа.

Да чуваш, да виждаш, да вдишваш нощта.

Не чувам, не виждам, не вдишвам деня.

© МарияБ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??