Feb 27, 2011, 3:38 PM

Назад 

  Poetry » Other
554 0 2

Звънни ми, спомен. Имам телефон.
Или се обади за малко в нета.
Ще седна с теб на близкия балкон
и няма да се правя на заета.

Разказвай ми за минали лета,
щастливи мигове или обиди.
Отново покажи ми любовта,
която преди време си отиде.

Ще пием по кафе и с топъл глас
води ме по пътеките обратно.
Ще бродя като в сън и  във захлас
из минало, отишло безвъзвратно.

 

 

27.02.2011

© Гинка Гарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??