Dec 7, 2007, 9:49 AM

Назаем 

  Poetry
559 0 24

Душа назаем ще си взема.

Назаем, защото моята е похабена.

И сърце назаем ще си взема.

Ала разум кой ще ми заеме?!

И нови чувства кой ще ми даде,

защото старите са пагубни за мене.

Кой пътя нов ще ми покаже,

понеже старият на никъде не води.

Кой с нови хора ще ме срещне,

защото старите сами по себе си за старото говорят.

Кой нов свят ще сътвори за мене,

защото старият е вече тесен?

Но щастие ново назаем не искам,

защото не ща да го връщам след време.

И нова любов назаем не искам,

защото старата още обичам,

без оглед на старите рани.

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??