Nov 23, 2016, 6:06 PM

Наздраве! 

  Poetry » Love
409 1 3

А подаряваме звезди.
Все безнадеждни.
Луни, които в празни чаши се оглеждат
ни жалят от небето си високо.
Пълнете своите чаши с ром и болка!
След всяка глътка питайте за още.
Стоплете си сърцата в хлад среднощен.
Грехът така добре ни се отдава...
И затова го търсим пак и пак.
Наздраве!

© Деница Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??