Feb 14, 2021, 11:46 AM

Наздраве за Любовта 

  Poetry » Love
354 2 3

Вдигай наздравица, днеска не брой,
глътките влюбено вино.
Жарава да лумне, в искрици безброй,
от обич и вино резливо.

Вдигай наздравица, любов да се лее,
чашите нека преливат.
Сърцето пияно от чувства да пее,
устни в целувки да сливат.

Вдигай наздравица, пиян от любов,
звън на кристал да отеква.
Очи да блестят, отправили взор...
на любима даващи клетва.

Вдигай наздравица, от обич гори,
по вените чувства разливай.
С огън и жест до ранни зори
чашите с обич доливай.

Вдигай наздравица, нека думи кънтят,
като звън на камбана не стихват.
От вино пиян, от любов полудял...
обичта в сърцата... нека не стихва.

14.02.2021г.

© Теодора Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??