Mar 16, 2006, 8:51 PM

Наздравица 

  Poetry
1141 0 11

Изчисти от прахта кристалната чаша,
налей ми да пия за теб.
Нека да бъде виното топло,
че сърцето ми сковано е в лед.

В очите ме гледай,ето отпивам,
наздраве ще кажеш, нали,
наздраве с напитка омайна-
коктейл от пияни лъжи.

Хайде,тост искам да вдигна,
последен ше бъде подред,
наздраве за твоите тайни,
за моите кошмари безчет.

Достатъчно зная,спести си игрите,
последната глътка изпих,
погледнах доволно празната чаша
и кристала в пода разбих.

© Роксана Медичи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??