Feb 14, 2014, 9:55 PM

Наздравица 

  Poetry » Love
583 0 1

Наздравица

 

Нека правим вино, както правим любов -

с много страст към зърната узрели

и с оная отдаденост за тъждество,

между обич и дух безпределен.

 

Нека правим любов, както правим вино.

И мъстта да се смесва с кръвта ни.

Един друг да се пием като самоток,

но от обич да бъдем пияни.

 

Да се кръстим за тоя божествен нектар,                          

който чувства сърдечни поражда.

Нека пием за здраве най-ценния дар,

нека пием за нашата жажда! 

 

 

 

 

 

© Александър Калчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??