Aug 17, 2017, 11:16 PM  

Назови ме 

  Poetry » Love
492 1 1

Назови ме така,

както никой не ме е наричал.

Сътвори ме от цвят,

от неказано с думи "обичам"...

Намери ме насън,

догони ме по тихите стъпки.

Нарисувай ме в пролетен звън,

на лалета в камбанките цъфнал.

 

Запомни ме така,

както никой не ме е познавал –

като стих, като порив и блян...

И завинаги ще остана! 

 

© Венцислава Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??