Nov 21, 2007, 8:18 AM

Не 

  Poetry » Love
543 0 19

Не нарушавай

обещанията на думите.

Не разнищвай

дните на часове.

Не разпилявай

сълзите върху лицето,

не, не отричай небитието.

Не докосвай

времето с очите жадни,

не проклинай

малките тайни.

Не раздирай

самотата на части,

не зазиждай

моето щастие.

Не, не убивай надеждата,

не, не я разрушавай,

приласкай я само

във себе си,

вдигни очи и се надявай.

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??