Nov 21, 2019, 10:17 AM  

Не чакай 

  Poetry » Love
450 5 4

Тя иска да бъде жена.

Не, не питай, защо е такава.

Подари ѝ любов, светлина...

Не търсѝ  пари  или слава.

Подари ѝ усмивка и нежност.

То е малко и толкова лесно.

Мъжки чар, елегантна небрежност

и в гърдите парченце небесно.

Просто... иска да бъдеш до нея.

Нищо трудно или невъзможно.

Време няма. Веднъж се живее.

Точно днес, обичай безбожно.

© Георги Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??