Не достига
Да ни повдига
Към високото
Към широкото
Да ни носи
Куп въпроси
Все е малко
А е жалко
И е тясно
Гракнали сме
Прясно
Тъжни души
Нещо ще ги притесни
Съдбата намига
Малко не достига
Обич или доброта
Суета сръдня
В изобилие...
Издълбани от безсилие
Изпуснали юздите
Не сме във висините
Вяра не достига
Кой да ни повдига
© Любомир Деничин All rights reserved.