May 26, 2016, 4:16 PM

(Не)Двусмислено 

  Poetry
281 0 0

Не, не ти помня номера,

само наизуст го научих.

Не, не ти гледам профила,

просто влизам по няколко пъти.
Не, парфюма ти - забравих го,

единствено помня дъха ти.

Не, името ти - няма го,

в спомените е само гласът ти.

Не, не спя на "твойта" страна,

макар ръцете насън да те търсят.
Не, не пазя твоите неща,

просто ми е жал да ги хвърля.

Не, вече не ме и боли..
по навик правя всичко това.
Надживяно е нашето "преди".
В бъдеще време е Любовта.
Не, не те обичам..

Само двусмислено ти звучи.

Аз в настоящето се намирам,

неосъзнато "след теб" продължих.

 

© Емилия Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??