Aug 22, 2019, 12:40 AM

Не е до песни 

  Poetry » Civilian
492 3 2

Сега са вълчи времена,

а вълците са на стада

и не във глутница!

Мълчете,

не е за песни,

а за знамена,

времената са такива,

смутни.

А някъде все още 

има смисъл ,

да се живее ,

не да се живурка .

Не е за песни ,

там , където всяка мижитурка ,

облечена е с власт ,

а честните и верните ,

са някаква неискана притурка .

 

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря на всички ,които са го прочели , приятен ден !
  • Хареса ми, поздрави!
Random works
: ??:??