Nov 10, 2012, 11:43 AM

Не е ли късно? 

  Poetry » Love
671 0 1

Hе е ли късно да обичам,

не съм ли вече остарял?

След палава девойка пак да тичам

като хлапак обезумял.

 

Сърцето лудо пак да бие,

като че за първи път.

Устни в устни да се впият.

Тръпнеща за ласки плът.

 

Да ври кръвта във стари вени.

Да си пак отново млад.

Пред две палави очи засмени,

дошли от Дантевия ад.

© Динко Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Човек е на толкова години, на колкото се чувства!! Не слушайте никого!!
Random works
: ??:??