Mar 17, 2016, 11:20 PM

Не е шега работата 

  Poetry » Other
373 0 2

Така ли обичаш ти? 

С от съствието си?

С желанието си да ме съсипеш

след това да гледаш как

в краката ти разпадам се...

 

С нуждата, която ме караш да изпитвам, от теб,

а след това ме оставяш жадна 

за думите ти?

Така ли се грижиш за някого?

С безразличие?

С времето, което не отделяш

за мен..

таака ли си научен

(създаден)

да обичаш? 

© Слънчоглед All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Сигурно - "отсъствието"? Хубаво е, че обича така. Кара да искаш...
  • Харесва ми!!! Хареса ми посланието, начина на писане, емоцията!
Random works
: ??:??