Jul 5, 2007, 10:56 AM

Не е толкова лесно... 

  Poetry
464 0 0

Не е толкова лесно да си далеч от някого, когото обичаш.
Не е толкова лесно да копнееш за устните му, когато той е далеч.
Не е толкова лесно да желаеш прегръдката му, когато той не е до теб.
Не е толкова лесно да мислиш за него, защото мисълта за него натъжава.
Не е толкова лесно, като знаеш, че сърцата ви са разделени, но въпреки това са заедно!!!

© Габриела Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??