Aug 25, 2021, 7:21 PM

Не е важно 

  Poetry » Phylosophy
457 3 11

Не е важно къде си, с кого си...

щом те нося в съня си сега,

хукват мислите, чисти и боси,

да достигнат до теб с любовта.

Гонят вятъра в пясъчни дюни,

и разгъват вълните в море,

палят слънцето в есенни дюли,

китки вият, измислят небе,

съчиняват си песни, танцуват

по дъга с ароматни цветя,

по хлапашки в очите лудуват,

сътворяват си ред чудеса.

Не е важно къде си, с кого си,

щом на завет си в мен приютен,

нямам нужда от точки, въпроси,

тя душата.... е с път предрешен.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??