В коловозите утъпкани на житието
аз не мога да се движа.
На екс да пия питието
и задници да ближа.
На бюрократи да се кланям
със чупка в кръста раболепно
и на новите аристократи
да ръкопляскам - Ах! Великолепно!
Не е за мене тази роля,
горчи ми твърде във устата.
На тези богове не мога да се моля.
За друго гладна е душата!
© Румяна All rights reserved.