Sep 23, 2022, 11:39 PM

Не идвай 

  Poetry
315 0 2

НЕ ИДВАЙ

.

Не идвай днес, сега съм тъмен и горча. 

Сега съм буря и въртоп, сега помитам, не щадя.

Сега съм луд от лудите по - луд, сега крещя!

.

Не идвай днес! Днес не щадя!

Днес буря съм и се въртя, и се въртя...

Днес паля и кълна! И мрак съм и луна.

Днес мразя без вина! От мрак съм светлина.

.

Ела при мен, когато утрото утрее, 

когато съм добър добряк, 

когато те обичам пак,

когато в пек и сняг

за теб мечтая в  злак...

.

Не идвай днес, не идвай!

Не идвай.

 

 

 

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??