НЕ ИДВАЙ
.
Не идвай днес, сега съм тъмен и горча.
Сега съм буря и въртоп, сега помитам, не щадя.
Сега съм луд от лудите по - луд, сега крещя!
.
Не идвай днес! Днес не щадя!
Днес буря съм и се въртя, и се въртя...
Днес паля и кълна! И мрак съм и луна.
Днес мразя без вина! От мрак съм светлина.
.
Ела при мен, когато утрото утрее,
когато съм добър добряк,
когато те обичам пак,
когато в пек и сняг
за теб мечтая в злак...
.
Не идвай днес, не идвай!
Не идвай.
© Хари Спасов Все права защищены