Jul 4, 2012, 1:42 PM

Не искай на сбогуване цветя 

  Poetry » Other
684 0 11

Онова момче не съм навярно.
Не си и ти предишното момиче.
Това между ни, мисля си отдавна,
съвсем на обич не прилича.

Зад себе си оставям този свят
в търсене на по-добри вселени.
Не искай на сбогуване цветя.
Отива си частица днес от мене.

Не съм по съдбоносните решения.
А и коя раздяла отминава лесно?!
Любовта е просто уравнение,
но ти завинаги остана неизвестно.

Отдавна онова момче не съм.
Не си и ти предишното момиче.
Живях те, сякаш беше сън,
ала съвсем наяве те обичах.

© Александър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??