Oct 18, 2012, 10:51 PM

Не искам 

  Poetry » Other
504 0 7

Не искам да съм аз в такива нощи.
Душата ми прелива на талази.
Натъпквам същността си в малка стая.
Стените ù са бели. 
Всичко неизказано
крещи по мене. 

И го мразя.
Не искам да съм аз в такива нощи.
Безумно разпиляната ми броня
се свлича като дрипа
във нозете ми.
Да бягаш никога не е решение.
Да бягаш е присъда.
Самообесвам се на спомени.
И напук ми се къса въжето.
Защото съм друга.
И не искам да съм аз в такива нощи.
Попивам, като пяна в бреговете ти.
Вълните хищно пак ме дърпат - в себе си.
И не искам, не трябва...
да помня повече очите ти.

~Endless~

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??