Не искам молитвите ти
Животът е прост, животът е сладък.
Перспектива да паднеш на колене...
Ще убия това чувство,
до най-малката фибра в себе си.
Щастие или нещастие,
слава или презрение.
Помисли отново, преди да решиш.
Защото мен не ме е грижа.
Не искам молитвите ти,
не копнея за капка симпатия,
не желая твоят Бог да ме защити.
Защо ми е притрябвал сини небеса,
когато душата ми е черен план,
роден в недрата на огнения ад.
Какво ме засяга коя книга цитираш.
Думите ти са като отрова във вените ми,
но духът ми е прекалено силен да падне.
Не горя и не кървя, аз съм сила.
Не разбираш ли - религията ти е извинение.
Нуждаеш се от спасител, но такъв няма.
Не се нуждая от сладки молитви,
не се нуждая от ръка да ми помогне.
Стоя сама, сред червените пламъци на ада
и знаеш ли какво – тук ми харесва.
© Диляна Неделчева All rights reserved.