18.01.2008 г., 19:54 ч.

Не искам молитвите ти  

  Поезия » Друга
536 0 2

Не искам молитвите ти

 

Животът е прост, животът е сладък.

Перспектива да паднеш на колене...

Ще убия това чувство,

до най-малката фибра в себе си.

Щастие или нещастие,

слава или презрение.

Помисли отново, преди да решиш.

Защото мен не ме е грижа.

Не искам молитвите ти,

не копнея за капка симпатия,

не желая твоят Бог да ме защити.

Защо ми е притрябвал сини небеса,

когато душата ми е черен план,

роден в недрата на огнения ад.

Какво ме засяга коя книга цитираш.

Думите ти са като отрова във вените ми,

но духът ми е прекалено силен да падне.

Не горя и не кървя, аз съм сила.

Не разбираш ли - религията ти е извинение.

Нуждаеш се от спасител, но такъв няма.

Не се нуждая от сладки молитви,

не се нуждая от ръка да ми помогне.

Стоя сама, сред червените пламъци на ада

и знаеш ли какво – тук ми харесва.

© Диляна Неделчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??