Apr 11, 2012, 10:17 AM

Не искам скучната любов 

  Poetry
384 0 0

Към мен пристъпваш предпазливо
и плахо галиш моето лице.
Обичаш ме тихо и свенливо,
едва докосваш моите ръце.
Защо със страст не ме целунеш
дълбоко, пламенно и бурно?
Защо не се опиташ
да разбереш сърцето ми безумно?
Моето сърце от страст изгаря
бурна, пламенна и дръзка.
Копнее за нещо неразумно
и от емоции се пръска.
Не искам плаха и стаена обич!
Не искам скучната любов!
Аз искам страстно да ме любиш
и с емоции бурни да е изпълнен нашия живот!

© Маги Златева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??