Mar 17, 2010, 3:55 PM

Не казвай 

  Poetry » Love
677 0 2

Не крий очите си,

когато си виновен,

не казвай думи,

който нараняват...

Не прави грешки,

от който да съжаляваш,

недей, не го прави

и двамата ще ни заболи...

Това бяха твоите думи,

но сега шептя ги аз,

с надежда любовта ни да опазя

и от мъката да се предпазя...

Недей да гледаш виновно,

не се оправдавай сега,

просто се вгледай,

в сърцето и душата

и тогава ми кажи,

какво за тебе значат,

моите сълзи...

© Жулиета Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??