Nov 4, 2009, 9:06 PM

Не ме буди още... 

  Poetry » Love
645 0 1

Армия от весели лица

ще получиш в този час.

Безброй прегръдки и целувки

ще атакуват празния ти ден.

 

И щом приемеш подаръкa щедър,

щом сърцето ти започне да тупти,

тогава знай - това е моят подпис

и в моите мисли си ти.

 

Светлината на слънцето теб ще озари,

 с усмивка на уста ще изречеш името ми.

Ще усетиш как светът е твой,

ще усетиш и моята любов.

 

Спри, не ме събуждай още,

нека довърша своята мечта,

нека помечтая още малко,

за мига, в който ще бъдем заедно.

 

Бъди добър и разбери

колко много ми липсваш ти,

но не като приятел, както досега,

а като една моя сбъдната мечта.

© Александра Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??