Oct 20, 2023, 9:12 AM

Не ме е страх 

  Poetry » Other
179 2 8

Отдавна съм сама. Не ме е страх. 

Пътеките пред мене криволичат. 

Душата си насигурно прибрах. 

Сега съвсем на себе си приличам. 

 

Поръбих си сърцето с канава 

и даже грим си сложих на очите. 

Над мене е безкрайна синева. 

Избрах да следвам пътя на мечтите. 

 

И дишам леко, като че летя, 

не търся упование в сълзите. 

Сама си подарявам и цветя, 

изхвърлих всички спомени разбити. 

 

Светът ми е изпълнен от любов.

Ще кажете, че нещо преигравам. 

Животът е море от благослов. 

По своя път с надежда продължавам. 

© Nina Sarieva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??