May 28, 2008, 11:13 AM

Не ме кори 

  Poetry » Other
596 0 8

Не ме кори, приятелю, прости ми

за туй, че те харесвам и желая,

но ти докосна струните раними

и възкреси душата да мечтае.

 

Прости за дръзката ми смелост,

че може би ранила гордостта,

достойнството ти мъжко съм отнела -

да разкрия първа любовта.

 

Мисълта за тебе ми е стимул

да дишам, пея и живея,

раздялата дори не е във сила

да ми попречи да копнея.

 

Жена съм аз достойна, но спонтанна

и благодаря ти за това, че съществуваш,

но с чувствата към теб ако греша,

прости и забрави, не ще те укоря.

На нежните души човешки

греховете земни са простени.

© Гинка Любенова Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??