Jan 27, 2009, 4:29 PM

Не ме ли позна? 

  Poetry
572 0 3
Аз съм смисълът
на твоя жалък живот.
Аз съм дъждът,
за сърцето ти пустиня.
Аз съм, не ме ли позна?
Тази, която вечност,
и малко отгоре, си търсил!
Аз съм тази, дето
всяка нощ си сънувал.
Не ме ли позна?
Да, точно тази, същата,
дето смехът й убива.
Аз съм тази, която
вечно ти бяга.
Аз съм огънят,
който кръвта ти запали.
Аз съм вятърът,
който отнесе спомените ти.
Аз съм силата, 
скрита във твоята слабост.
Аз съм, точно тази,
и съм тук, до теб, за теб...

© Илияна Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??