Jul 17, 2012, 12:02 PM

Не ме намирай 

  Poetry » Other
610 0 9
„Когато се изгубя, намери ме...”
                                        Нели Никова
........................................

Не ме намирай.
Пàри тъмнината.
Докрай се разпилях по многоточия.
По-силна съм от себе си.
Преглъщам самотата,
измислена от хората.
Затварям се във стаи без прозорци.
Рисувам с пръсти по душата си.
И мога да се окова, напряко слънцето.
И после да възкръсна без пороци.
Не ме намирай.
Аз не съм си нужна.
Изгарям всичко
в мен.
И покрай мен...
Обичам шумно.
Тръгвам си безумно.
Не ме намирай...
Заслужаваш ден.

~Endless~

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??