Jul 9, 2021, 12:40 AM

Не ме обарвай! 

  Poetry » Love
218 1 1

"Не ме обарвай" - послание властно

прекърши душата и всичко е ясно...

Че има любов безнадеждно повярвал,

докоснах те с обич, не съм те обарвал!

© Иван Йонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??