Не ме учете как речи да държа,
прожектора да любя, да махам със ръка...
Не ме учете на фалш, на суета,
артист да бъда, да прегръщам подлостта...
Не ме учете! Не ме учете на това!
Аз искам тъй да си умрá...
Смирéн, безименен в света,
на който дадох само добринá.
© Хари Спасов All rights reserved.