Apr 7, 2013, 6:29 PM

Не ми е любовно 

  Poetry » Love
605 0 2

Не ми е любовно, никак дори

и в тази лъжовност мисълта ми звъни.

Изгорелите замъци гледам без плам,

строени от пясъци, разпадат се знам...

И тихо, и мрачно душата кънти,

навярно в отплата за всички лъжи...

И нощите щяха да бъдат взривени

от огнени вопли и страсти стаени...

И нека изгаря неслучващото се днес,

какво пък - не ми е любовно... a  утре

съм в плен...

© Стон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??