Sep 11, 2016, 10:35 PM

Не ми пука 

  Poetry
340 0 4

Не ми пука, въобще не ми дреме,
кой какво днес за мене ще каже.
Да говори, кълне и да плюе!
Както иска да лъже и маже!

 

Аз не виждам логична причина
на някой шут себе си да доказвам.
Щом навсякъде вижда все в черно,
няма смисъл дъги да показвам.

 

А приятелят, щом ми е верен,
винаги до мен ще застане.
И куршумите с мен ще поеме.
Срещу злобата смел ще въстане.

 

И нека с кал да замерят гърба ми!
Не ми пука, въобще не ми дреме.
Мерзостта не вирее в света ми.
Виждам само слънчево време.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??