НЕ МОГА (СЕЗОНИ 2)
Не мога да съм с друг, любими,
не мога,
само ти ме правиш хубава,
леха съм с цветни детелини,
тук-там оплетени
със теменуги.
И роза съм,
невен,
босилек,
кокиче срамежливо,
перест гербер.
Букет от билки,
само докосни ме,
викни ме,
да те излекувам...
Честита пролет на всички, въпреки студа и въпреки снега! И зад най-плътните облаци винаги има слънце! Обичам ви!
© Силвия Андреева All rights reserved.