Мисля, но нищо не идва в моята глава.
Говоря, но всякаш се губят моите слова.
Живея и всякаш сама не зная защо?
Питат ме всички: “защо”, ”как”, "какво”?
Решителна, смела и дръзка, това съм аз -
НЕ, това е един блян и една мечта,
желание, породено от страх, от гняв и от самота,
това е живота на моята тъй празна душа.
Живееш в един свят разпилян
и да си решителен, не трябва да е блян:
тук всеки е силен, смел и дори жесток,
и готов за себе си да посегне дори на Бог!
© Елена Гергова All rights reserved.