Sep 24, 2008, 2:28 PM

Не може да бъде 

  Poetry
455 0 9
 

 

Не може да бъде

 

Не мога да те обичам по-малко.

Не мога без теб дълго да бъда.

Да живуркам не мога тъй жалко.

По поръчка не мога любовта да завъдя.

 

Не може щастлив вече да бъда.

Това пречи на всички, аз знам.

Те искат от любов да те пропъдя,

но такава любов как да ти дам?!

 

Ще трябва да бягаш далече -

на ляво ти, към дясното аз,

да не се обръщаш през рамо, човече!

Те казват - заразен съм със бяс.

 

Не може да бъде вярно това.

Не зараза, не болка, а обич ти дадох.

Това няма значение сега -

от грижи по теб сърцето предадох.

 

.

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??