May 2, 2010, 5:03 PM

Не можеш... 

  Poetry » Love
1073 0 39


Нощта догаря като свещ,

а утрото е лумнал огън.

Отдава се денят горещ

на сладостния щурчов спомен.

Южнякът тих с дъха си свеж

люлее  сънена - тревата,

небето с притаен копнеж

се слива нежно със земята...

Топи се чакането - скреж

и звезден порив ни събира.

Не можеш този миг да спреш:

от памтивека е кодиран.



© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??