Feb 27, 2010, 12:36 PM

Не молих 

  Poetry
628 0 2

Не ми прощавай. Няма и да моля.

Ако го можеш - просто забрави.

Към тебе тръгнах със сърце и воля,

така и не разбрах къде отбих.

 

И мислех си, че, даже път да няма,

ще те намеря - както утринта

в загасналия вече нощен пламък

намира въглен, за да сгрей света.

 

И мислех си, че новото начало

при нас ще дойде, слънце щом изгрей.

Ала при теб то вече е изгряло.

На мене сякаш просто ми се смей.

 

Загубих се по път към теб. И сякаш

изгубих и надежда,  и мечти.

А ти ме срещна и до мен приклякаш.

Не те помолих. Беше ми простил.

 

27.02.2010

 

© Гинка Гарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??