Sep 30, 2008, 8:27 PM

Нe! Не искам ТЕБ! 

  Poetry
1037 0 2

Не ще затворя сърцето си в тъмна стая,

чакайки да дойде края!

Не ще робувам веч на чужди грешки,

не те обичам вече!

Писна ми да съм еднообразна,

в мене да кипи тъга,

не мога и до толкова да бъда властна,

че да те задържа.

Отдавна аз към теб съм безразлична,

не ме вълнува как си и къде!

Не си мисли, че новата ти на пътя мой може ще застане,

не ме вълнува какво с вас в бъдещето ще стане!

Вярно, луда бях по тебе,

давах всичко до сега,

защото страх ме бе от самота!

Но животът ми показа, че било е по-добре,

другата любов ще чакам,

НЕ, НЕ ИСКАМ ТЕБ!

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??