Dec 30, 2008, 6:48 PM

Не плачи 

  Poetry » For kids
779 0 0
 

Не плачи, момиче мило,

 не плачи, не се мръщи,

 а вземи се усмихни.

Проблема с усмивка

 посрещни и въбще

не се чуди,

а бързо го реши.

 

Костадин Койчев - kovak

© Костадин Койчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??