НЕ ПЛАЧИ ЗА МЕН
(В памет на М. Дж. по песента му YOU ARE NOT ALONE)
http://www.youtube.com/watch?v=o8rYl6K2STc
Не плачи за мен.
Аз съм вече в друг, по-добър свят.
Тази нощ, преди да заспиш, погледни към звездите.
Ще видиш ангел с бели криле да лети към земята.
Ще прелетя над местата, където бяхме с теб
и ще долетя в съня ти,
за да изтрия следите от сълзи по твоите бузи.
Ще погаля лицето ти нежно с крило,
ти ще усетиш лекия полъх,
ще се усмихнеш, както някога,
и ще сънуваш мен и нашите нощи.
Не плачи за мен, аз знам, че ти липсвам,
но помни, че съм винаги с теб.
В тази нощ един ангел с бели криле ще бди над съня ти.
Този ангел съм аз.
Ще седя невидим до теб на леглото
и ще те галя с крилете си.
На възглавницата си сутринта
ще намериш едно бяло перо.
Сложи го до сърцето си, за да чувстваш,
че съм винаги с теб.
Зная, че в сърцето ти има място за мен.
Ти няма повече да ме видиш,
но слушай гласа ми, който казва, че съм винаги с теб.
Аз само ще идвам в съня ти.
Знам, че ти липсвам и ти няма да забравиш нашата любов,
Но помни, че и сега, както преди,
моята душа е винаги с теб.
Помни нашите нощи и не плачи за мен.
Аз вече съм в друг, по-добър, свят, свободен от болката.
Ще бдя над теб до деня,
когато ще дойдеш при мен с побелели коси,
за да се прегърнат душите ни
и да се слеят в една душа.
© Юлияна All rights reserved.