Aug 24, 2016, 9:50 PM

Не поглеждам назад 

  Poetry » Other
686 0 4

Не поглеждам назад...там е тъмният Ад,
а пред мен ешафодът с неизвестното име.
Как да свърна встрани, като бляскав приклад
е насочен в челото със моето име.

Не поглежда встрани, а напред все върви
календарът изброил ми мечтите
с мен и той превръща във спомени
всички болки във времето избледнели.

Ни напред, ни назад, ни встрани...
само този миг, само днес, само още
под небе от луна и звезди
да обича душата ми може...

Затова календара не гледам,
и годините отдавна не ги изброявам.
Просто спряла стрелките пак сричам
под звездите, че все още обичам!

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??