May 5, 2009, 8:50 AM

Не помня 

  Poetry » Love
784 0 17

 

Очите ми се умориха да те търсят.

Откривах те из чужди стихове.

Измислях те във хилядите други

знайни и незнайни светове.

 

Рисувах си измислени вълнения

и вплитах във косите синева.

Бродирах ярко кичести съмнения

в одеяло от безкрайна самота.

......................

 

Не те сънувам толкова отдавна.

Не помня даже много ли боля.

Любов ли бе, раздяла ли коварна...

... угаснала в очите ми, умря!

 

 

 

 

 

 

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??