Jan 26, 2007, 5:12 PM

Не превръщаите младостта си в старост! 

  Poetry
547 0 9
Премръзна сърцето от обиди,
разчупи се леда и се стопи,
но за съжаление не този в него,
а само този навън...

Съблечи душата ми и виж я -
непълна, смачкана и опетнена.
Погледни тялото ми и хилядите белези,
които ти ми остави с твоята студенина.

Нима младост е това?
Ами на 30-40, ами на 50 години?!
Какво ли ще е останало от мен?
Но вие, моля ви, не превръщайте младостта си в старост
/като мене/!

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??