Feb 21, 2008, 3:41 PM

Не просто очи... 

  Poetry
636 0 15

Не просто бездни...

Космоси!

И тайни, и лъжи, и истини...

Стаени!

И усмивки, и мигове, и сълзи...

Звездни!

Не просто изгреви...

Хиляди слънца!

Блестящи, парещи, изгарящи...

Слънчеви зайчета!

По периферията на душата скачащи...

Страстна жарава!

 

 

Не просто очи...

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??