Jun 15, 2007, 9:59 PM

Не разбра 

  Poetry
690 0 10
Ослепя ли, когато си тръгна?
Не видя ли какво си за мен?
Тез очи, във които се влюби,
как сега те поглеждат смутен?

Не разбра ли, когато замина?
Колко плаках за теб след това?
Колко много от болка проклинах
злочестивата моя съдба!

И... не чу ли, когато те виках?
Надвесена от онази скала,
от която двамата щяхме
да летиме със птичи крила!

От тогава минАха години...!
Дълго чаках на скалата сама!
Тъжни песни ми пяха орлите,
удържАха ме здраво с крила!

Оцелях,но не исках да зная
как си ти и какво ни дели!
Със орела, приятеля верен,
не допускахме вече беди!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??