Oct 27, 2009, 4:04 PM

Не разбра 

  Poetry » Love
587 0 3

Няма да забравя онези дни,
в които в очите ù блестяха сълзи.
Усмихваше се тя насила,
засияваше, когато го видеше да идва.

Не забеляза обаче любовта ù,
не разбра как копнееше го тя.
Не забеляза чувствата ù искрени,
не знаеше, че плаче за него през нощта.

Тя забрави го вече,
но той нея - не.
Какъв обрат на съдбата,
той търсеше път до жената.

Той казваше ù, когато имаше възможност,
че я обича, но тя не го разбра.
Накара го да  опита от тази трудност -
да обича и копнее омъжена жена.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??